SendPulse – маркетингова платформа для створення email-розсилок, чат-ботів та онлайн-курсів

Головна > SendPulse – маркетингова платформа для створення email-розсилок, чат-ботів та онлайн-курсів

sendpulse_main

Що таке SendPulse?

SendPulse – це унікальний сервіс для масової розсилки повідомлень через різні канали зв’язку. Розробники заявляють про показник доставки листів 99%. Єдиний майданчик дає змогу працювати з месенджерами, соціальними мережами, email, push-повідомленнями та використовувати інші способи комунікації з аудиторією. Таким чином можна залучати нових відвідувачів або покупців, тим самим збільшуючи прибутковість проєкту.

Платформа дає змогу автоматизувати співпрацю з використанням шаблонів, цільових листів, одиничних розсилок, персональних пропозицій тощо. У такий спосіб можна інформувати клієнтів про акції, нові проєкти, знижки, зміну статусу замовлення тощо.

Наразі SendPulse є одним із найзручніших маркетингових майданчиків з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і широкими функціональними можливостями. Щоб почати використовувати систему, не потрібне спеціальне навчання. Всього за 10-15 хвилин користувач зможе ознайомитися з функціоналом і самостійно створити першу розсилку. На платформі є всі необхідні опції для ефективного емейл-маркетингу.

Функціонал платформи SendPulse

SendPulse дає змогу створювати максимально персоналізовані розсилки через SMS, e-mail і месенджери. При цьому є можливість подальшого відстеження та аналітики. Користувачеві пропонуються такі базові функції:

  • створення серії листів з автоматичним складанням і послідовною розсилкою;
  • статистика – точне відстеження ефективності діяльності;
  • персоналізація – вставка в повідомлення особистих даних клієнта;
  • шаблони з можливістю коригування прискорюють процес роботи;
  • White Label – у повідомленнях зазначається бренд компанії;
  • адаптивність – система налаштована для роботи з будь-якими девайсами незалежно від розміру екрана;
  • для редагування текстових повідомлень передбачено зручний HTML редактор;
  • планувальник – зручний інструмент, який виконує розсилку в задану дату і час;
  • немає обмежень за кількістю адрес одержувачів;
  • карта кліків – опція дає можливість відстежувати клікабельні посилання;
  • можна надсилати форми підписки відповідно до корпоративного стилю.

І це далеко не всі функціональні можливості, які отримує користувач сервісу SendPulse. На платформі зібрані найбільш ефективні інструменти, необхідні для успішного зв’язку з цільовою аудиторією.

Маркетингові розсилки

На перших етапах SendPulse позиціонував себе як сервіс розсилки повідомлень, але в міру розвитку кількість опцій зросла. Наразі платформа виступає як основний інструмент маркетолога. Програмне забезпечення дає змогу працювати з різними каналами зв’язку.

Email-розсилки

Це класичний, але ефективний варіант комунікації з клієнтами. Платформа дає змогу створювати, коригувати та надсилати електронні листи з текстовим і графічним контентом. Це привертає увагу і підвищує конверсію. Є можливість налаштовувати персоналізацію за інтересами, що збільшує реакцію одержувачів. Можлива автоматизована кампанія листів на основі дій клієнта.

Web Push повідомлення

Багато маркетологів запевняють, що саме Push-повідомлення мають найвищий відгук. Повідомлення спливають у різних мобільних додатках. Це дає змогу максимально конкретно виділити коло клієнтів за інтересами. Сегментація аудиторії підвищує ефективність кінцевого результату.

СМС-розсилки

Текстові повідомлення через мобільних операторів можуть бути максимально персоналізованими. Контент містить ім’я одержувача або інші особисті дані, які є в системі SendPulse. Розсилка здійснюється за певними тригерами або за графіком.

Viber-розсилки

Маркетингова розсилка через один з найпопулярніших месенджерів Viber давно довела свою ефективність. При цьому SendPulse істотно збільшує охоплення і можливості комунікації з потенційними клієнтами. Для роботи можна використовувати шаблони з персональною редактурою. Також є можливість сегментації лідів за інтересами, віком, регіоном тощо.

Транзакційні листи (SMTP)

Суть розсилки полягає в цілому ланцюжку повідомлень, які надсилаються залежно від реакції одержувача на перший лист. Система надсилає повідомлення про статус замовлення, його переміщення, доставку тощо. Це найбільш зручний варіант для інтернет-магазинів і логістичних служб.

Детальніше про інструменти

Наразі платформа SendPulse має доволі потужний набір інструментів, що і робить її однією з найефективніших. За професійного підходу можна створити успішну маркетингову кампанію із залученням лідів і підвищенням конверсії. Для початку роботи потрібно ознайомитися з базовими можливостями та опціями сервісу.

SendPulse - маркетингова платформа для створення email-розсилок, чат-ботів та онлайн-курсів

Блоковий редактор листів

Інструмент дає змогу підготувати унікальні шаблони для розсилки на емейл-адресу. Для роботи не потрібні спеціальні навички, оскільки в конструкторі доступні всі базові елементи для побудови. Усе, що потрібно – це креативне мислення і складання частин шаблону в єдине ціле. Базові елементи редактора:

  • загальна структура;
  • текстовий контент;
  • графічні елементи;
  • роздільник;
  • кнопка;
  • оплата і соціальні мережі.

Усе це можна грамотно скомбінувати в одній заготівлі.

Готові шаблони

Щоб не витрачати час на створення, можна скористатися базовими шаблонами. Загалом у системі SendPulse є 130 готових варіантів, які розділені на шість тематичних категорій. Користувачеві достатньо вибрати вподобаний, задати тему і прописати час відправлення. Є можливість додати відразу кілька шаблонів.

Форми підписки

Платформа пропонує скористатися десятьма варіантами готових форм підписки. Рішення адаптивні, що дає змогу підігнати їх під дизайн сайту або стиль компанії. Є кілька варіацій за розміщенням: фіксовані вікна, поверх основного контенту, вбудовувані за текстом, закріплені у футері або поп-ап.

Automation 360

Інструмент необхідний для створення і налаштування серії омніканальних повідомлень з подальшою автоматизованою розсилкою. Користувач може в одному ланцюжку використовувати кілька варіантів комунікації через пуш, емейл і SMS-повідомлення. При цьому можна використовувати авторські посилання, фільтри, вказувати умови та інші дії.

A/B тестування

Інструмент дає змогу користувачеві відстежувати ефективність розсилки за кожним із каналів. Водночас надається статистика за відгуком і діями одержувача. Простіше кажучи, маркетолог може перевірити ефективність різних варіантів листів.

Конструктор ботів

Сервіс SendPulse надає можливість створення чат-ботів у різних месенджерах – від соціальних мереж і до сайтів. При цьому немає необхідності мати навички програмування, оскільки система дає змогу отримати вже готові плагіни для роботи. Усе, що потрібно – це скористатися конструктором і скласти зручний варіант бота.

Чат-боти в Іnstagram

Система SendPulse має набір інструментів для створення чат-бота в Іnstagram. Функція полегшує процес спілкування з підписниками та клієнтами. У підсумку можна підвищити інтерес лідів і поліпшити конверсію. При цьому власнику проєкту не потрібно відповідати на величезну кількість сторонніх запитань. Бот надає клієнтам всю необхідну інформацію або подробиці акції за заданим алгоритмом.

WhatsApp чат-боти

Інтеграція бота можлива і в цей месенджер. Крім персональної комунікації, є можливість швидкого надсилання повідомлень усім клієнтам. За допомогою системи відкривається можливість інформування, обслуговування та прийняття замовлень.

Чат-бот у Telegram

Зараз Telegram є однією з найпопулярніших соціальних мереж з величезною кількістю користувачів. Використовуючи конструктор від SendPulse, можна швидко створити і налаштувати інформаційний бот. У такий спосіб розсилаються пропозиції або завдання учасникам групи.

Viber чат-боти

Боти для Viber більшою мірою заточені на реалізацію маркетингових проєктів. Грамотне налаштування дає змогу автоматизувати розсилку і процес комунікації з клієнтом. Інструмент приводить уже готового до покупки клієнта, що істотно спрощує роботу менеджера.

Facebook чат-боти

SendPulse працює з Messenger, дозволяючи створювати прогресивних ботів, які спілкуються з аудиторією. Такий формат надає відвідувачам усю необхідну інформацію про послуги чи товари конкретного проєкту. Через бот здійснюється обробка замовлень і виконання супутніх маркетингових завдань.

Онлайн-чат для сайту

Платформа SendPulse відкриває можливість інтеграції бота на сторінки інформаційного, корпоративного або комерційного сайту. У такий спосіб можна надати відвідувачам більше корисної інформації про продукцію та відповісти на базові запитання.

У будь-якому месенджері бот істотно спрощує процес роботи менеджеру та підвищує лояльність відвідувачів. Завдяки підвищенню відгуку з боку системи поліпшуються поведінкові фактори і показники конверсії.

Конструктор сайтів

Крім створення ботів, SendPulse надає можливість робити мінімалістичні сайти на кшталт лендінгів. Це повноцінні сторінки з базовою інформацією, посиланнями на картки товарів і акаунтами компанії. Також ведеться робота над створенням повноцінних інтернет-магазинів у спрощеному варіанті.

 

Сервіс пропонує низку тематичних шаблонів для створення лендінгів. Користувач може вибрати вподобаний варіант і внести персоналізовані зміни. Крім того, є конструктор, який має багато інструментів і базових блоків для створення односторінкових сайтів з нуля. Є можливість додавати галереї з фотографіями послуг або товарів. Також закріплюються кнопки для замовлення та оплати.

На практиці створити повноцінний робочий лендінг можна за півгодини. До нього буде прив’язана внутрішня аналітика для відстеження дій. Також можна додати метрику від Google Analytics. Прямо на платформі надається хостинг і домен.

SendPulse CRM

Для максимальної зручності управління в сервісі SendPulse доступна CRM-система, за допомогою якої можна керувати чат-ботами, замовленнями, лідами, товарами, каналами тощо. Є можливість створення персональної воронки продажів відповідно до бізнес-проєктів. Користувач може розробляти, редагувати і відстежувати етапи угод, а також контролювати роботу своєї команди.

У CRM-системі можна делегувати робочі процеси і призначати відповідальних за конкретне завдання. При цьому система записує етапи просування, комунікації та кінцевий результат, що дає змогу відстежити ефективність роботи персоналу. Важливо зазначити, що система зберігає всю історію листування з клієнтом у всіх каналах зв’язку.

Інтеграції СендПульс

Сервіс SendPulse може сполучатися з різними маркетинговими програмами. Платформа має вбудовані варіанти інтеграції, користувачеві достатньо виконати прив’язку та налаштування. У разі, якщо в запропонованому списку немає необхідної системи, потрібно скористатися конектором ApiX-Drive. Таким чином у SendPulse можна інтегрувати різні CMS, CRM, таблиці, конструктори, соціальні мережі, рекламні платформи, телефонію тощо.

Тарифи СендПульс

Тестувати майданчик SendPulse можна абсолютно безкоштовно. При цьому можна робити розсилку на 15 тисяч листів для 500 одержувачів. Щоб скористатися всіма можливостями й опціями системи, потрібна платна підписка. Пропонується кілька тарифів, які відрізняються ціною і функціоналом. Важливо, що цінник може змінюватися залежно від регіону. Підписка доступна і стартує від 10 доларів на місяць за базовий тариф. Точну інформацію можна подивитися на офіційному сайті у вкладі “Ціна”.

SendPulse - маркетингова платформа для створення email-розсилок, чат-ботів та онлайн-курсів

Переваги SendPulse

SendPulse має низку незаперечних переваг порівняно з аналогами:

  • Ціна. Передбачено багато тарифів, завдяки чому користувач може підібрати оптимальний варіант для вирішення конкретних завдань. Крім того, є безкоштовний режим тестування, який дає змогу виконувати розсилку.
  • Багатоканальність. Платформа працює з найпопулярнішими та найактуальнішими каналами зв’язку: смс, email, пуш, чат-боти, месенджери та інше.
  • Простота управління. Для роботи з системою не потрібно проходити курси або спеціальне навчання. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу швидко розібратися з функціоналом.
  • Статистика. Користувачам надано великий перелік звітів для відстеження динаміки та ефективності роботи.
  • Конфіденційність. Платформа працює на захищеному протоколі https і має багаторівневу систему авторизації. Присутнє регулярне резервне копіювання даних.
  • Тестування. Наявність інструменту a/b дає можливість відстежувати ефективність роботи всіх повідомлень для розсилки.
  • Інтеграція. Сервіс підтримує роботу більш ніж із 40 додатками та програмами, серед яких можна виділити Tilda, WordPress, Bitrix, AmoCRM тощо.

Ці особливості платформи роблять її найбільш затребуваною серед аналогів.

Мінуси SendPulse

Щоб бути до кінця об’єктивним, важливо відзначити і недоліки системи:

  • у разі використання безкоштовного тарифу в шаблонах відображатиметься посилання на сервіс СендПульс;
  • списання з карти за кожен місяць проводиться автоматично;
  • періодичне підвищення тарифів;
  • проблематичне вивантаження бази.

Звичайно ж кожен користувач після тестування може самостійно відзначити плюси і мінуси сервісу конкретно для себе.

Підтримка SendPulse

На майданчику працює цілодобова технічна підтримка користувачів. Зв’язатися можна телефоном, через пошту, форум чи живий чат. Широкий вибір варіантів дасть змогу швидко і зручно отримати відповідь на питання, що виникло, або вирішити проблемну ситуацію.

Мобільний додаток SendPulse

Платформа SendPulse має окремий застосунок для мобільних пристроїв, що істотно спрощує процес керування незалежно від локації. Софт можна встановити на Андроїд або iPhone.

Висновок

Сервіс SendPulse – це багатофункціональна система для продажів і просування товарів і послуг в інтернеті. За допомогою інструментів платформи можна створювати унікальні та ефективні маркетингові стратегії із залученням аудиторії та підвищенням рентабельності проєкту. При мінімальних витратах на підписку можна істотно підвищити конверсію і заощадити час. До того ж безкоштовна можливість тест-драйву дає змогу на практиці переконатися, чи підходить вам платформа, без фінансових витрат.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.