Дитячий медичний центр «Дитина» тепер має новий сайт

Головна > Дитячий медичний центр «Дитина» тепер має новий сайт

4_0

Дитячий медичний центр “Дитина” тепер володар нового сайту. “МедМаркетинг” завершив ще один проект – сайт для дитячого медичного центру “Дитина”. Завдання було не тільки в тому, щоб створити новий сайт, а зробити його на основі старого, якому вже понад шість років. Звісно, він уже не виконував свої прямі функції, тому була потрібна повна реконструкція.

“МедМаркетинг” завершив ще один проект – сайт для дитячого медичного центру “Дитина”.

Завдання було не тільки в тому, щоб створити новий сайт, а зробити його на основі старого, якому вже понад шість років. Звісно, він уже не виконував свої прямі функції, тому була потрібна повна реконструкція.

Початково медичний центр “Дитина” створювався як дитяча клініка в далекому 1996 році.

Тут надають допомогу малюкам із Києва, а також Київської області. Сьогодні тут чимало пацієнтів, кілька філій і різні напрямки діяльності. Тож фахівці “МедМаркетингу” мали розробити таку структуру сайту, щоб кожному користувачеві було зрозуміло, де що знаходиться.

У попередньому сайті центру вся інформація була розташована так, що люди просто не в змозі були її знайти. У результаті чого клієнтами “Дитини” ставало мало людей. Після проведення аудиту нашими фахівцями, серед яких є й такі, що мають практичний досвід роботи в медицині, ми виявили всі проблеми та представили детальний звіт замовнику.

Після затвердження модульної сітки, ми приступили до створення сайту. Дизайнери зробили унікальний дизайн, який відповідає всім вимогам сучасного сайтобудування, а також індивідуальним перевагам даного замовника. Після цього верстальники і програмісти займалися розробкою зручності користування самим сайтом, тобто юзабіліті.

Для того щоб користувач міг отримати вичерпну інформацію про медичний центр, наші фахівці провели фотосесію його лікарів. Після цього було написано чимало текстів, щоб контент був цікавий кожному відвідувачу сайту.

Після всіх робіт, виконаних “МедМаркетингом”, сайт приніс медцентру очікувані плоди – значне підвищення кількості клієнтів.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.