Завдяки «Медмаркетингу» Академія біологічної медицини має свій сайт

Головна > Завдяки «Медмаркетингу» Академія біологічної медицини має свій сайт

4_0

Завдячуючи “МедМаркетингу” Академія Біологічної Медицини має свій сайт

Компанія “МедМаркетинг” створила сайт для Української Академії Біологічної Медицини – навчального закладу, де відбувається підготовка лікарів найрізноманітніших спеціальностей. Головне в навчанні – розповісти, як застосовувати методи і підходи біологічної медицини.

Завдяки тому, що фахівці “МедМаркетингу” мають чималий практичний досвід у сфері медицини, ми детально проаналізували, яке місце посідає в цьому сегменті ринку ця організація, а також її потреби. Враховуючи, що Академія займається саме біологічною медициною, наші фахівці розробили відповідний сайт. Будь-якому лікарю буде комфортно тут: адже він знайде вичерпну інформацію на цю тему.

Основні риси сайту: простота, логічність та органічність. Поряд із чудовим сучасним дизайном, він також зручний у навігації і має чудову функціональність.

Особливості цього сайту полягають у тому, що тут є календар заходів, за допомогою якого можна з легкістю перейти на семінар або лекцію, які цікавлять лікаря. Крім цього, тут є електронна бібліотека: щоб у ній легше було орієнтуватися, література зберігається в різних категоріях. Щоб скористатися цими навчальними та методичними матеріалами, публікаціями та довідниками, необхідно зареєструватися на сайті. Фішкою бібліотеки УАБМ є те, що тут є весь архів таких журналів як “Біологічна терапія”, яких більше ніде немає!

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.