Яким має бути сайт для аптеки

Головна > Яким має бути сайт для аптеки

156

Які саме нюанси потрібно знати при створенні ефективного сайту для аптеки? Сьогодні про це піде мова в нашому блозі.

Подбайте про те, щоб людина могла отримати всю необхідну інформацію

Користувач повинен мати можливість запитати про все, що не вказано на сайті, тому, розміщення контактів на кожній сторінці не достатньо. Форма зворотного зв’язку має бути зручною, наявність на сайті онлайн-консультанта буде додатковим плюсом. Зрозуміло, спілкування з клієнтом має бути ввічливим і тактовним.

Зробіть процес пошуку препарату легким і комфортним

Перше правило – створення алфавітного покажчика на сайті. На жаль, далеко не завжди користувачі знають назву потрібного препарату, для зручності поділіть усі товари на групи. Наприклад, “товари для дітей”, “вітаміни”, “ліки від застуди та грипу” тощо.

Розмістіть анотацію до кожного препарату

Можна створити окреме меню для анотацій до препаратів, але краще розміщувати їх поруч із ключовою інформацією. Це спростить життя відвідувачу аптеки. Інформація, подана в анотації, зацікавить клієнта, у нього складеться враження, що ваша аптека процвітаюча і солідна.

Надайте клієнту детальну інформацію про продукт

Створіть розділ про доставку

У цьому розділі має бути інформація про самовивіз та умови продажу, а також про місце розташування окремих аптек з інтерактивними картами.

Увага, акція!

За статистикою, саме цей розділ найбільше цікавить користувачів. Не скупіться на знижки, бонусні пропозиції, програми лояльності – все це може сказати про вашу аптеку більше, ніж дизайнерське планування будівлі та вдале місце розташування.

Акції, знижки та спеціальні пропозиції – чудовий спосіб залучення клієнтів

Якщо ваше завдання – створити сайт для мережі аптек, обов’язково вкажіть адреси кожної точки і робочий графік. Приємним бонусом для будь-якого відвідувача буде карта із зазначенням їх розташування. Якщо у вас інтернет-аптека, розміщуйте детальну інформацію про кожен препарат, включно з описом, виробником тощо. Пам’ятайте, що під час просування інтернет-аптеки не варто обмежуватися винятково рекламою в мережі, у цьому разі також дуже важливим є офлайн-просування.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.