Сall me now – онлайн сервіс call center

Головна > Сall me now – онлайн сервіс call center

Сall me now – онлайн сервіс call center

Call Me Now – це проста у використанні функція сайту медичної клініки. Якщо у пацієнта з’явилися додаткові питання, тепер він може поставити їх представнику обслуговування клієнтів і отримати всі відповіді прямо по телефону.

Сервіс Call Me Now надає можливість зв’язатися з фахівцем у зручний для пацієнта час. Для цього достатньо прямо на сайті заповнити форму запиту на “зворотний дзвінок”, і протягом 30 секунд або в зазначений час консультант передзвонює за запитом і надає всю необхідну інформацію.

Сервіс Call Me Now працює наступним чином:

  • відвідувач сайту в спеціальну форму вводить свій номер телефону і натискає на кнопку “Замовити дзвінок” або “Зворотній дзвінок”;
  • автоматично на вказаний Вами номер телефону здійснюється виклик;
  • Ви піднімаєте слухавку та чуєте повідомлення про те, що даний дзвінок надходить з Вашого сайту;
  • після того, як Ви прослухали дане повідомлення, відразу йде виклик людині, яка замовила дзвінок;
  • протягом декількох секунд після натискання кнопки Ваш клієнт вже спілкується з Вами або з консультантом Вашого медичного центру.

Переваги сервісу Call Me Now:

  • Автододзвін до вільного оператора call-центру;
  • Прив’язка зворотного дзвінка до певних послуг;
  • Живе спілкування;
  • Не потрібно чекати довго на відповіді у чаті.

Даний сервіс особливо корисний для великих компаній, які постійно намагаються підтримувати зв’язок зі своїми справжніми та майбутніми клієнтами. За допомогою сервісу можна знизити витрати на обробку дзвінків. Наприклад, встановивши кнопку “Дзвінок із сайту” або “Передзвони мені” на сторінці опису послуги, можна одразу перенаправляти зворотний дзвінок на потрібних фахівців. Водночас відвідувач сторінки одразу потрапляє до консультанта, який у курсі питання, що ставиться.

Сервіс Call Me Now дає такі можливості для медичного центру

Медичний центр, який користується сервісом Call Me Now демонструє свою відкритість і готовність до діалогу з кожним пацієнтом. Це викликає довіру у клієнтів і бажання співпрацювати саме з цією клінікою.

При підключенні цього сервісу на Вашому сайті з’являється яскравий значок, який постійно нагадує про себе. Це стимулює відвідувача веб-сторінки зробити дзвінок.

Оскільки потенційні клієнти можуть легко отримати безкоштовну консультацію щодо послуги, що цікавить, у медичного центру зростає кількість нових пацієнтів.

Великою перевагою Call Me Now є те, що сервіс легко встановлюється на сайт і не вимагає підключення додаткового обладнання.

Зворотний дзвінок дає змогу відстежувати конверсію клієнтів (скільки відвідувачів і які сторінки вони відвідали, якими послугами зацікавилися).

Для компаній з великим числом відвідувачів з іншого регіону цей сервіс має величезне значення, оскільки клієнти охочіше замовлятимуть зворотний дзвінок із сайту, ніж платитимуть за міжміські розмови.

Зворотний дзвінок можна замовити в кілька кліків, що дає змогу зберегти час і миттєво зв’язатися з консультантом.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.