Philips створила новий пристрій від псоріазу

Головна > Philips створила новий пристрій від псоріазу

89

Кілька днів тому компанія Philips презентувала медичний аксесуар, який можна носити з собою і на собі. Завдяки цьому винаходу велика частина хворих на псоріаз зможе самостійно розв’язувати проблеми зі здоров’ям без постійних відвідувань лікаря.

Псоріаз – шкірне захворювання, що супроводжується не найприємнішими ефектами. Крім постійного свербежу, який загострюється залежно від пори року, хворі на псоріаз також постійно страждають від збільшення зовнішніх ефектів і болю. Щоб зняти загострення, доводиться регулярно відвідувати фахівця.

Оскільки псоріаз не є виліковною до кінця хворобою, то цей пристрій набагато полегшує життя звичайним людям.

Пов’язка BlueControl влаштована так, щоб її можна було максимально зручно носити на собі, і за потреби переодягати на іншу ділянку тіла. Пов’язка BlueControl випромінює блакитне світло завдяки сорока світлодіодам. Це уповільнює хвороботворне запалення на тілі власника.

Клінічні випробування, що проводилися чотири місяці, показали, що пов’язка вдвічі зменшує біль від псоріатичних проявів, при цьому жодних негативних наслідків не виявлено.

У жовтні новинка надходить у продаж у Нідерландах, Німеччині та Великій Британії, але застосування її необхідно обов’язково узгоджувати з лікарем.

Philips створила новий пристрій від псоріазу

Philips створила новий пристрій від псоріазу

 

 

джерело: newscenter.philips.com

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.