Медицинское мобильное приложение

Головна > Медицинское мобильное приложение

med_apps

Різновиди медичних мобільних додатків

  1. Застосунки, які дають змогу вимірювати і зберігати певні медичні показники, наприклад, вимірювання пульсу, тиску, рівня цукру в крові. Такі додатки працюють із Bluetooth-датчиками. Вони не тільки фіксують і запам’ятовують показники, а й повідомляють, коли параметри виходять за межі норми, а також можуть передати сигнал SOS, особам, відповідальним за догляд за пацієнтом, або в медичну службу допомоги.
  2. Додатки-щоденники. Допомагають фіксувати інформацію, аналізувати її, визначати ефективність лікування тощо. Можуть бути корисними тим, хто худне, веде щоденник вагітності, щоденник діабетика тощо.
  3. Додатки, через які можна користуватися послугами телемедицини. Телемедицина значно полегшує доступ пацієнта до лікаря, робить звернення до фахівця більш доступним і комфортним.
  4. Додатки-довідники. Каталоги, що містять інформацію про захворювання, симптоми, ліки.
  5. Застосунки для людей, які страждають на певну хворобу, які допомагають стежити за станом і вчасно виконувати необхідні дії для підтримання здоров’я. У такому застосунку можна встановити, наприклад, щоденні нагадування про прийом ліків у певний час.
  6. Додатки, які є онлайн медичною картою. У цьому разі клієнт отримує можливість скористатися власними медичними даними (результатами аналізів, медичними записами різних лікарів, результатами обстежень), перебуваючи в будь-якій точці планети.

Медицинское мобильное приложение

Останнім часом з’явилася тенденція розробки мобільних додатків для конкретних медичних компаній. Це створює додаткову зручність і комфорт для користувача, а для клініки стає додатковою можливістю завоювати довіру клієнтів і підвищити якість своїх послуг.

Переваги створення медичних додатків для клінік

  • Медичний центр, у якого є власний застосунок, виглядає більш сучасним і просунутим в очах клієнтів.
  • Клініка отримує можливість автоматизувати деякі процеси, зробити більш зручний електронний документообіг. Наявність інтегрованої центральної бази даних і можливість переглянути її з телефону полегшує роботу лікарів, економить їхній час і дає змогу більше часу приділяти пацієнту, а не паперовій роботі.
  • Медична компанія може впроваджувати додаткові послуги, наприклад, запис на прийом онлайн, консультація онлайн, безплатний дзвінок до сервісного центру, перегляд аналізів онлайн.
  • За допомогою мобільного застосунку можна швидше отримати зворотний зв’язок, якщо створити можливість для клієнтів залишати відгуки. Так можна швидко відстежувати якість роботи співробітників і своєчасно реагувати, якщо з’являтимуться негативні моменти в роботі.

Медицинское мобильное приложение

Усе перераховане вище робить медичний центр більш привабливим в очах потенційних клієнтів. Людям зручно користуватися додатками в смартфоні. Якщо у клініки є власний мобільний сервіс – це створює асоціації з вищою якістю послуг, що надаються, і підвищує довіру клієнта до медичного закладу.

Чи є мінуси для клініки у створенні власного медичного застосунку?

Якщо застосунок буде зроблено неякісно, незручно у використанні, працюватиме з помилками – це погіршить комунікацію з пацієнтами, буде викликати роздратування у клієнтів і негативно позначиться на іміджі клініки.

Дуже важливо грамотно розробити структуру і дизайн застосунку. Він має бути інтуїтивно зрозумілим, приємним для ока, комфортним у використанні.

Мобільні сервіси медичного спрямування – світова тенденція, яку ви можете використовувати для просування своєї медичної компанії на ринку. Якісний зручний застосунок допоможе отримати конкурентну перевагу та залучити більше клієнтів.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.