Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медустанов

Головна > Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медустанов

linkedin_0jpg

Але дуже важливо обрати правильну стратегію поведінки в соціальних мережах, особливо в Linkedin. Адже саме вона призначена для спілкування колег, партнерів і клієнтів, шукачів роботи.

Діловий простір потрібно використовувати максимально ефективно, тому ми створили невелику інструкцію зі створення власного профілю в Linkedin.

З чого потрібно почати?

Створюємо свій профіль

Важливо, щоб ваш профіль був максимально заповнений. Це не тільки дасть можливість бути на перших позиціях під час пошукової видачі, а й створить позитивний образ в очах вашої аудиторії.

Що вищий відсоток ефективності профілю, то простіше вам буде заводити професійні контакти. Цей рівень вказано в правій частині профілю (рівень від початкового до “зоряного”).

Основні фактори, які слід врахувати при створенні вашого профілю:

  • фото (не з вечірки, не в компанії друзів, не в купальнику з відпочинку).
  • опис індустрії діяльності та вашого місця проживання;
  • займана посада в компанії;
  • дві попередні посади;
  • освіта;
  • основні навички та рівні кваліфікації;
  • зацікавленість та хобі;

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медзакладів

Контакти

Для максимальної ефективності профілю в мережі Linkedin, вам потрібно буде додати щонайменше 50 контактів. Зробити це не так складно, як здається на перший погляд.

По-перше, якщо у вас вже є деяка база контактів з інших соціальних мереж, або поштової скриньки, ви можете без проблем імпортувати необхідні дані в пару кліків.

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медустанов

У верхньому меню, у вкладці “Контакти”, є функція “Додати контакти”, яку і варто обрати.

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медзакладів

Також у вас буде можливість і експортувати необхідні контакти, тобто створити резервну копію на випадок злому вашого акаунта. Для цього слід зайти в розділ “Експортувати контакти” у правому нижньому кутку сторінки.

По-друге, не забувайте і про стандартний пошук, де ви можете ввести ПІБ вашого знайомого, і додати для спілкування. Або ж скористатися розширеною версією пошуку, і відшукати “знайомого знайомих”.

Після того, як ви вже матимете певну кількість друзів, мережа пропонуватиме вам ймовірних друзів з вашої сфери, або користувачів, з якими у вас є спільні друзі чи знайомі. Звертайте увагу на правий верхній блок сторінки – “Люди, яких ви можете знати”.

Також час від часу моніторте список ваших друзів. Можливо, там ви знайдете потрібні контакти. Якщо ви знайшли необхідну людину, надішліть їй запит на знайомство, або натисніть на кнопку “Попросити познайомити”. Як варіант, ви можете написати їй персональне повідомлення InMail.

Не забувайте про групи:

  • переглядайте список учасників груп за інтересами,
  • шукайте корисні знайомства.

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медзакладів

Дивіться, хто заходив до вас на сторінку, і встановлюйте зворотний зв’язок.

Моніторте стрічку новин, щоб спілкуватися з потенційними партнерами.

Зв’яжіть свої соціальні мережі – прив’яжіть акаунт Linked in до Twitter. Якщо у вас немає останнього, тоді не втрачайте нагоди дати посилання на свою сторінку в підписі в листі, у статусі в інших соціальних мережах.

Запит рекомендації

Не забувайте про цю корисну функцію Linkedin. Якщо ви хочете знайти досвідченого співробітника у свою клініку або самі роздумуєте над зміною роботи, тоді рекомендації – те, що вам необхідно.

За допомогою відгуків від минулих і теперішніх колег, ваші партнери зможуть скласти загальну характеристику про вас, як про професіонала, і ухвалити рішення про подальшу співпрацю.

Їх можуть бачити лише зареєстровані в мережі користувачі.

  • для початку потрібно мати від 5-ти рекомендацій щодо вашої роботи;
  • ви можете самостійно запросити рекомендацію від колеги по роботі, обравши когось зі списку контактів;
  • бажано мати щонайменше два відгуки щодо роботи в одній компанії, щоб підвищити рівень довіри аудиторії до вас.

Не забувайте про правила хорошого тону: після того, як вам дали рекомендацію, подякуйте колезі і напишіть відповідну рекомендацію.

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медзакладів

Захист профілю

Варто також пам’ятати про різних шахраїв та акерські атаки. Тому, за можливості, захистіть свій профіль. Але тут потрібно врахувати невеликий нюанс – адже для повноцінного використання Linkedin – профіль має бути загальнодоступним.

Ми радимо вам використовувати індивідуальні налаштування приватності. Нехай ваш профіль залишається загальнодоступним, але займана посада та інші особисті дані будуть видні лише зареєстрованим користувачам.

Також ви можете приховати список своїх контактів, або створити обмежене коло користувачів, які зможуть його бачити.

Як створити профіль у linkedin? Інструкція для медзакладів

Корисні лайфхаки, що стануть у пригоді вам під час використання профілю Linkedin.

  • Якщо ви маєте свій сайт чи персональний блог, обов’язково встановіть на ньому спеціальну кнопку, що перенаправляє аудиторію на ваш профіль у Linkedin.
  • Інтегруйте Linkedin із застосунком, щоб усі ваші контакти та нотатки були в одному місці.
  • Публікуйте пости в Linkedin. Робіть репости цікавої інформації, що стосується медичної сфери, додавайте свої коментарі. Таким чином, ви покажете рівень своїх знань і зацікавленість у темі. Найкраще публікувати пости у вівторок до четверга, до 09:00 ранку.
  • Відстежуйте за інформацією, яку ви публікуєте. Пам’ятайте, що Linkedin – це професійне співтовариство, тому краще залишити розважальний контент для інших соціальних мереж.
  • Повсякчас оновлюйте свій профіль – додавайте різноманітні відвідані курси та тренінги, інтереси та посади.

Пом’ятайте, що правильне використання профілю Linkedin дасть змогу збільшити список ваших контактів, розширить пізнання у професійній діяльності, та сформує позитивний образ в очах потенційної аудиторії та серед партнерів.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.