News-roll по п’ятницях – №9

Головна > News-roll по п’ятницях — №9

63

У п’ятничному News-roll №9 від MedMarketing читайте:

  • Чи можна підрахувати ROI для контенту?
  • Ефективні формати маркетингових активностей в аптеці.
  • Як соцмедіа впливають на просування сайту.
  • Доктор Glass. Як модний ґаджет може врятувати ваше життя.
  • Додаток Mango Health хоче привчити вас приймати пігулки вчасно – і без жодного насильства.

 

Чи можна підрахувати ROI для контенту?

NEWS-ROLL П'ятНИЦЯМИ - №9

Нещодавнє дослідження SmartInsights і HubSpot показало, що головною проблемою для маркетологів наразі є вимірювання ROI контенту. 45% маркетологів Європи зізналися, що основною складністю для них є виробництво якісного контенту та вимірювання його ROI.

Читати далі>>

Ефективні формати маркетингових активностей в аптеці

NEWS-ROLL П'ятничного дня - №9

21 березня 2014 р. у конференц-центрі “Дім Пашкова” відбувся семінар на тему “Ефективні формати маркетингових активностей в аптеці. Практичні програми. Як це працює?”, організаторами якого виступили компанії “МОРІОН” і “UkrComXPO”. Захід провела Юлія Клименюк, практик-маркетолог з досвідом роботи понад 15 років у національних і локальних роздрібних мережах (від категорійного менеджера до директора напряму), експертка з питань аптечного ритейлу, керівниця відділу маркетингу Аптечної мережі 9-1-1.

Читати далі >>

Як соцмедіа впливають на просування сайту

NEWS-ROLL П'ятничного дня - №9

У середовищі фахівців пошукового маркетингу досі не вщухають суперечки про силу впливу соціальних сигналів на результати пошуку. З одного боку, сигнали в соціальних мережах піддаються легшій накрутці, з іншого, наявні алгоритми, особливо останнім часом, стали точно визначати нечесну гру в соціальних медіа.

Читати далі >>

Доктор Glass. Як модний гаджет може врятувати ваше життя

NEWS-ROLL П'ятницями - №9

У медицині окуляри вже використовуються на кількох експериментальних майданчиках і приносять відчутну користь не тільки в екстрених випадках, а й у повсякденній роботі, даючи змогу економити багато часу. Замість паперової роботи тепер можна більше часу проводити, безпосередньо приймаючи пацієнтів, проводячи операції, підвищуючи кваліфікацію. У центрі “Бет-Ізраель” на дверях палати наклеєні QR-коди. Зчитавши їх, Glass одразу ж розкажуть про історію хвороби і всі останні аналізи та процедури того чи іншого пацієнта. У медичній школі Стенфордського університету окуляри використовують для навчання студентів: доповнена реальність одночасно дає змогу побачити рентгенівське зображення, просто дивлячись на ту чи іншу ділянку тіла пацієнта, а також руки хірурга-викладача, який показує, що і як треба робити. Залишається тільки повторювати ці рухи.

Читати далі >>

Додаток Mango Health привчить вас приймати пігулки вчасно – і без усякого насильства

NEWS-ROLL П'ятНИЦЯМИ - №9

Новий хіт серед еппів для здоров’я, Mango Health, розрахований на тих, хто вічно забуває або лінується регулярно приймати прописані лікарем ліки. Додаток допомагає налагодити прийом таблеток, не дратуючи своєю нав’язливістю і не викликаючи бажання видалити його зі смартфона.

Поділитися

Оформіть заявку на сайті, ми зв'яжемося з вами найближчим часом і відповімо на всі запитання.